Ppls

Ppls

  • CATEGORY
  • LOCATION ראשון לציון
  • TOTAL AREA800 ㎡

Concept


מתחם "פיפלס" הינו חלל עבודה משותף.

ניתן לראות כי המתחם מחולק לאיזורים שונים כגון: מבואת כניסה, מטבח , חלל עבודה פתוח,

מבואת הכניסה עוצבה בקו אלגנטי עם קריצה מודרנית אשר מגיעה בצורה של מחיצת עץ גיאומטרית,

החתוכה בטכנולוגיית CNC ומספקת הפרדה בין מבואת הכניסה ומתחם חדרי העבודה.

במטבח ניתן לראות שימוש בצבעוניות טרופית הכוללת צבעי ירוק, חוק ובשילוב של משטח שיש קלאקטה ונגיעות פליז.

ברחבי חלל העבודה ניתן למצוא מספר חדרי מנוחה כגון: גאזיבו, הבנוי משילוב של קורות ברזל וחבלי סיזל,

המאפשר ישיבה בלתי פורמלית וכן חדר מנוחה נוסף המעוצב בסגנון חדר סיגרים, עם אלמנטים של עור ופליז.

מתחם העבודה פיפלס, עוצב בסגנון אקלקטי המשלב אלמנטים מגוונים אשר מגיעים מועלמות עיצוב שונים,

בדיוק כמו האנשים המאכלסים אותו, מתחם העבודה יודע לספק מענה לצרכים השונים של המבקרים השונים במתחם.

Ppls
Ppls
Ppls
Ppls
Ppls
Ppls
Ppls
Ppls
Ppls-1
Ppls
Ppls
Ppls
Ppls-1
Ppls
Ppls
Ppls
Ppls
Ppls
Ppls
Ppls
Ppls
Ppls
Ppls
Ppls